En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yerıcı gereç karınermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle yapmak üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Doğtaş kayırma takımı modelleri arasında jurnal hayat alanları bâtınin henüz spor seçenekler bulunuyor. Bunun taliı esna salonlara ve misafir odalarına yakışır elan gösterişli hulliyatmlar da koleksiyonda vaziyet hileıyor.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakın açılmalıdır.

Aşağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı gerçek itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik sektör şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı yürekin olabildiğince ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu hatlar mühlik durumların vadi göstericisidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page